Termeni si conditii

1. Informatii generale

Utilizatorul este persoana fizica sau juridica care viziteaza site-ul instylesalon.ro
Cumparatorul este persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda pe site-ul instylesalon.ro

Comanda este documentul electronic prin care cumparatorul transmite vanzatorului intentia de a achizitiona produse de pe site-ul instylesalon.ro

2. Documente contractuale

Prin plasarea unei comenzi electronice pe site-ul instylesalon.ro, Cumparatorul este de acord sa fie contactat prin email sau telefonic de catre Vanzator in vederea efectuari operatiunii comerciale.

Contractul se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul primeste de la Vanzator notificarea de expediere a Comenzii.

3. Comanda

In procesul de plasare a comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate pentru efectuarea operatiunii comerciale sa fie reale, corecte si complete. Vanzatorul are dreptul de a anula comanda Cumparatorului in situatia in care datele furnizate de acesta sunt ireale, incorecte sau incomplete.

Toate ofertele promotionale si reducerile de pret sunt valabile in limita stocului disponibil si in limitele de timp precizate.

Orice sesizare cu privire la eventuale neconformitati sau erori aparute in momentul procesarii comenzii, se face in scris in 48h de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Vanzatorul va efectua vanzari numai pe teritoriul Romaniei.

Site-ul instylesalon.ro nu se adreseaza minorilor. Pentru plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului, Cumparatorul declara ca are peste 18 ani.

4. Anularea comenzii

Comanda poate fi anulată prin e-mail sau telefonic, pana in momentul primirii confirmării de expediere. In cazul anularii comenzii dupa ce aceasta a fost livrata, costurile de transport vor fi retinute din plata efectuata initial.

5. Livrarea produselor

Comenzile sunt livrate prin curier rapid, iar costul transportului este 20 lei.

Termenul de expediere al comenzilor este de 2-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Comenzile plasate în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, sau în timpul sărbătorilor legale, sunt expediate în următoarea zi lucrătoare.

6. Returnarea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, prin e-mail Vanzatorul. Retragerea se poate face fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. De la aceasta fac exceptie produsele digitale care nu sunt livrate pe un suport material.

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa fie in stare noua (nefolosit) si insotit de toate documentele cu care a fost livrat.

Transportul produsului pentru returnare va fi achitat de Cumparator.

Vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului returnat (fara taxele de transport, acestea intrand in cheltuiala Cumparatorului) in termen de 14 zile de la primirea produsului returnat in stare noua, in contul bancar furnizat de Cumparator.

Vanzatorul are dreptul de a refuza produsele uzate sau deteriorate de catre Cumparator, produsele personalizate la cererea Cumparatorului, precum si in situatia in care termenul legal nu a fost respectat.

Pentru servicii, restituirea sumei se realizeaza in termenil legii 14 zile calendaristice daca acestea nu au fost efectuate. Daca serviciile au fost platite si efectuate suma nu se poate restituii. Abonamentele la servicii au o valabilitate de 6 luni.

7. Responsabilitatea Vanzatorului

Vanzatorul ofera Cumparatorului informatiile necesare prin descrierea produselor.

Vanzatorul actualizeaza stocurile pe site, insa nu poate garanta disponibilitatea produselor. In cazul in care apar diferente de stoc, cumparatorul este informat corect, conform Termenilor si Conditiilor de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.

Vanzatorul va efectua livrarea Comenzii numai pe teritoriul Romaniei.

8. Responsabilitatea Cumparatorului

Utilizarea site-ului instylesalon.ro si/sau plasarea Comenzilor pe site-ul instylesalon.ro, implica acceptarea in mod expres si irevocabil a Termenilor si Conditilor de catre Utilizator sau Cumparator, in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Vanzator, fara notificarea prealabila.

Cumparatorului ii revine responsabilitatea acuratetii datelor furnizate pentru plasarea Comenzii.

9. Datele personale

Datele furnizate de Utilizator si/sau Cumparator vor fi folosite de Vanzator numai pentru efectuarea operatiunii comerciale si pentru trimiterea informatiilor solicitate despre produse, asa cum este prevazut in Politica de Confidentialitate. In situatia in care datele furnizate sunt incorecte sau incomplete, Cumparatorul are responsabilitatea de a notifica cat mai curand Vanzatorul, pentru buna desfasurarea a operatiunii comerciale.

10. Dreptul de autor

Continutul (atat imagini cat si text) prezentat pe site-ul instylesalon.ro apartine in exclusivitate Vanzatorului. Utilizatorul, Cumparatorul nu are dreptul sa copieze, sa altereze sau sa distribuie parti ale site-ului fara acordul scris al Vanzatorului. Orice actiune de acest fel se considera incalcarea dreptului de autor si poate fi sanctionata conform legii.

11. Forta majora

Nici una dintre parti nu poate fi considerata responsabila in cazuri de forta majora.

12. Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul contract este supus legislatiei romane. Orice dezacord va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in situatia in care rezolvarea amiabila nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente ale Municipiului Bucuresti.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile fara o notificare prealabila.