Despre noi

Who We Are

Despre noi

InStyle s-a nascut din dorinta de a fi diferiti, de a raspunde prin calitate si profesionalism asteptarilor tuturor doamnelor care pun accentul pe ingrijire, frumusete si sanatate. Am creat un ambient relaxant, intim, cald, modern si elegant, dotat cu toata aparatura necesara pentru a desfasura cele mai placute sedinte de infrumusetare.
Stilistii nostri in materie de tunsoare, coafura, combinarea nuantelor si obtinerea efectului dorit la vopsirea parului sunt tineri, inspirati si creativi si va propun sa fiti indraznete, sa experimentati forme si culori aflate in trend.
Specialistii si artistii nostri pe zona de manichiura, aplicare si intretinere de unghii false va demonstreaza cu cele mai noi tipuri de aplicatii de substante neinvazive cum pot sa construiasca modelul pe care vi-l alegeti pentru orice eveniment special

InStyle

Consultantii cosmeticieni va asteapta intr-o atmosfera intima, propunandu-va sedinte de rasfat si relaxare, combinand cele mai avansate tehnici de tratament cu cei mai sofisticati ingredienti activi.
Si pentru ca noi pretuim relatia cu clientii, dorim sa lansam in curand un program de fidelizare ale carui beneficii sunt personalizate in functie de serviciile accesate de fiecare dintre dumneavoastra. Fie ca ne referim la modul in care va puteti programa, la telefon, prin SMS sau online – pe website sau prin chat sau la flexibilitatea data de programul prelungit, modalitatea de plata si tipurile de abonamente, totul este gandit in asa fel incat dumneavoastra sa economisiti timp si sa simtiti diferenta.