Mani-Pedi

Manichiura clasica – este ideala pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o manichiura curata, simpla si hidratata. Aceasta include crearea formei, curatarea cuticulelor, aplicarea unei baza, a culoarii si a unui top coat. La final, specialistii nostri iti vor rasfata unghiile cu produse de curatare, hidratare si produse-tratament pentru ca pielea mainilor si cuticulele sa arate ingrijite si hranite. O manichiura clasica ofera un aspect natural unghiei si poate rezista pana la doua saptamani in functie de modul de ingrijire.

Manichiura semipermanenta – este din ce in ce mai ceruta de catre clientele unui salon de manichiura pentru ca se aplica la fel de usor ca oja obisnuita dar se usuca mult mai repede, are un luciu puternic si rezista pana la 2-3 saptamani de la aplicare, ca tu sa te bucuri de o manichiura impecabila cu o textura rezistenta. Daca iti doresti ceva mai complex, alege culoarea si modelul dorit si noi te rasfatam cu profesionalism si dedicare!

Manichiura cu gel – daca unghiile tale naturale sunt fragile, unghiile cu gel sunt alternativa ideala pentru a avea unghii egale, lungi, uniforme, exact asa cum iti doresti. Si, pe langa faptul ca se intretin foarte usor, acestea sunt durabile si pot fi colorate in fel de fel de variante. Desi poate rezista mult mai mult decat o manichiura clasica sau o manichiura semi, este recomandat ca intretinerea unghiilor sa fie facuta la maxim 3-4 saptamani. Pentru o manichiura de admirat, poti oricand sa ne contactezi pentru o programare unghii cu gel.

 

Servicii de pedichiura – fie ca este una clasica sau o pedichiura semipermanenta, acest serviciu iti asigura o ingrijire aparte a unghiilor dar si o sesiune de relaxare si rasfat. Odata ce te-ai așezat într-unul dintre scaunele noastre speciale pentru pedichiură, vei descoperi cele mai eficiente tratamente pentru unghii degradate. Pedichiura este versatila iar in materie de nuante, clientele noastre aleg adesea nuante de nude, gri, negru, alb, burgundy, roz, roșu sau albastru.